Ajankohtaista

Sääntömääräinen kevätkokous

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 28.6.2021 klo 17.00 alkaen Ahlsell, Ruskon toimipisteessä. Osoitteessa Louhimotie 5. Kokouksessa esillä sääntöjen määräämät asia, kuten tilinpäätös ja toimintakertomus.

Oulu 21.6.2021, OuLVI ry. hallitus.

Pohjois-Suomen LVI-Golf 2021

Peli jatkuu jälleen perinteisesti elokuun ensimmäinen perjantai 6.8.2021. Tänä vuonna pelaamme Kajaanissa. http://www.kajaanigolf.fi/pelaaminen/kentta/

Aloitamme 11.00 alkaen väliaikalähdöin.

Kisamaksu 65,- ja yhdistyksen jäsenille 40,-

Sisältää greenfeen, kärryt, aamupalan, lounaan ja tulospalvelun.

Ilmoittautuminen allekirjoittaneelle tekstiviesti/sposti 30.7. mennessä.

Majoitus Hotelli Kainuun Portissa 89€ /2hh huone, sis aamiaisen

Harjoituskierros torstaina 5.8 Green Fee 35 €

Kisaa ovat tukemassa jälleen ainakin 

https://www.ahlsell.fi/

https://www.dahl.fi/

https://www.gfps.com/country_FI/fi.html

https://www.onninen.fi/

https://www.pipelife.fi/

https://www.wavin.com/fi-fi

Golfterveisin,

Markku

0445946469

markku.Ilonen (at) georgfischer.com

Kevätkokous

Hallitus seuraa yleistä koronatilannetta ja tekee päätöksen kuinka kevätkokous voidaan järjestää turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti. Kokous voi siirtyä myöhempään ajankohtaan keväälle. Tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina.

Sääntömääräiset kokoukset

Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset pidetään 30.11.2020 klo 18.00 alkaen Ahlsell Oy:n tiloissa, Louhimontie 5, Oulu.

Esillä sääntöjen määräämät asiat. Koronarajoitukset huomioiden kokoukseen voi osallistu myös Teams-yhteydellä. Linkin Teams-yhteyttä varten saat ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin markku.ilonen (at) kolumbus.fi

Yhdistyksen kokoukset

Yhdistyksen kevät- ja syyskokous pyritään pitämään marraskuun lopussa yleiset kokoontumisohjeet ja koronarajoitukset huomioiden. Asialistoilla normaalit sääntömääräiset asiat, joita mm. syyskokouksessa hallituksen kahden uuden ja varajäsenten valinta.

Mikäli sinulla on ajatuksia kokouksesta tai muita käsiteltäviä asioita siihen, ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai puheenjohtajaan.